Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' hebben allemaal hetzelfde te zeggen over Margriet Hermans
COS
Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' hebben allemaal hetzelfde te zeggen over Margriet Hermans
Foto: VTM

Na de muziek van Suzan & Freek, Pat Krimson & Loredana en Koen Buyse stond maandag de muziek van Margriet Hermans centraal in 'Liefde Voor Muziek'. Het zorgde opnieuw voor een fantastische avond.

"Een warme, eerlijke, authentieke vrouw", noemde Ozark Henry zijn collega Margriet Hermans in de vierde aflevering van 'Liefde Voor Muziek'. En daarmee zijn de kijkers van het VTM-programma het roerend eens.

"Margriet is een topmadam! Ik ben fan van haar. De dingen die ze vertelt, de teksten die ze schrijft en zingt... Ontroerend mooi", klinkt het op Facebook. "Veel respect voor haar. Doe het maar tussen die jonge mensen."

"Een toppertje. Ze kan verhalen vertellen waar je uren naar kan luisteren. Ze is ook gewoon zichzelf, een zalige madam", laat nog iemand weten. "Heel veel respect voor deze bijzonder toffe dame." En: "Ze is echt een toffe madam en kan keigoed zingen! Proficiat, Margriet!"

"Dat is echt een topper van een vrouw! Rechtdoorzee, vrijgevochten, authentiek en haar horen praten en lachen blijft de max", vindt een fan. "Margriet is een prachtvrouw, zo lief, eenvoudig en hartverwarmend en daarbij ook een prachtige stem."

Meer nieuws

Meer nieuws

.