Kijkers van 'I Can See Your Voice' hebben allemaal dezelfde boodschap voor VTM
COS
Kijkers van 'I Can See Your Voice' hebben allemaal dezelfde boodschap voor VTM
Foto: VTM

'I Can See Your Voice' was de afgelopen weken onze vaste afspraak op zaterdag. Welke kandidaten waren de echte en de slechte zangers.

Met de aflevering van Belle Perez is 'I Can See Your Voice' na zeven afleveringen al tot een einde gekomen. Wij vroegen jullie over VTM een tweede seizoen moet maken. Over het algemeen zijn jullie het erover eens: laat dat tweede seizoen maar komen!

"Voor mij mag er zeker een volgend seizoen komen", lezen we verschillende keren. "Het is ontspannend en spannend tegelijk", vindt iemand. "Topprogramma waar je nog eens goed mee kan lachen, super presentator. Laat dat volgende seizoen maar komen."

"Superleuk programma. Alleen de ronde met de tablet waarbij de stemmen worden vervormd is raar", merkt een fan van het programma op. "Ik spoel dat stukje altijd door. Dat mogen ze er gerust tussenuit laten. Dat slaat op niks", vindt een andere kijker.

"Heel goed programma, maar ik vind dat de prijzenpot tijdens de uitzending zou moeten veranderen naargelang de keuzes en de antwoorden", stelt nog iemand voor. Wat voor heel wat kijkers zeker ongewijzigd mag blijven: Ingeborg in het panel. "Wat een geweldige vrouw", klinkt het meermaals.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.