VTM

Kijkers van 'Huis Gemaakt' hebben hun keuze al gemaakt: "Dit koppel moet winnen!"

door: COS
Huis Gemaakt
Afbeelding bron: VTM

De finale van 'Huis Gemaakt' komt dichterbij. Op dinsdag 31 mei valt nog één koppel af vlak voor de finale. Op woensdag 1 juni weten we welk koppel het gerenoveerde huis wint.

Op 31 mei breekt voor de koppels een spannend moment aan. Eén koppel ziet de droom om een eigen huis te winnen aan diggelen vallen. Anaïs & Cedric, Eline & Younes of Alexia & Emiel: slechts twee koppels staan woensdag in de grote finale.

Als het volledig aan de kijkers van 'Huis Gemaakt' zou liggen, dan zouden we al weten van wie we dinsdag afscheid moeten nemen. De polls op sociale media zijn duidelijk: Eline & Younes uit Beringen en Anaïs & Cedric uit Antwerpen zijn de topfavorieten van de kijkers.

En dan hebben de meesten nog een lichte voorkeur voor het koppel uit Beringen. "Younes en Eline. 1000%. Superkoppel. Ze doen dat zo goed! En ze verdienen het met haar dochtertje", klinkt het op sociale media. "Dikke gunfactor voor blauw." En: "Eline en Younes moeten dit echt winnen"

"Ik gun het ze allemaal, maar als ik echt moet kiezen, dan kies ik Beringen! Zoveel bijgeleerd, mooie stijl, topkoppel. Het zijn alle drie fijne koppels die elkaar goed verstaan. Mooi om te zien, want na zoveel maanden hard werken en onder hoogspanning staan is dat allesbehalve evident."