Kijkers van 'De Verraders' hebben na finale allemaal dezelfde boodschap voor VTM
COS
Kijkers van 'De Verraders' hebben na finale allemaal dezelfde boodschap voor VTM
Foto: VTM

Maandag kwam er een einde aan 'De Verraders'. De bondgenoten wonnen, omdat ze in de meerderheid waren, en konden de laatste verrader ontmaskeren.

Vier mensen zagen we maandag vertrekken in 'De Verraders'. Ondanks de speech van Loïc Van Impe met de gevleugelde woorden "ik ben een verrader" werd Hannelore aan de ronde tafel verbannen. Loïc moest daarna zelf wel het programma verlaten omdat hij met zijn uitspraak de spelregels had gebroken.

Jamie-Lee Six 'vermoorde' Maureen Vanherberghen nog waardoor ze nog met Ward, Bart, Niels en Kim in het spel bleef. Die zaten haar door Hannelores afscheidsspeech wel allemaal op het spoor en dus werd met Jamie-Lee ook de laatste verrader ontmaskerd.

Op sociale media klonken er aan de start van 'De Verraders' vooral twijfelachtige reacties. Veel kijkers zijn echter doorheen het programma fan geworden van het format. "Heb er met heel veel plezier en spanning naar gekeken", lezen we op sociale media.

"Lang geleden dat er nog eens zo'n goed programma is geweest op VTM. Meer van dit", klinkt het nog. "Het was een zeer mooi programma, er mag gerust een tweede seizoen gemaakt worden", suggereert iemand. "Fantastisch programma, genoten tot de laatste minuut, graag een tweede seizoen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.