Kijkers van 'Boer zkt Vrouw' kunnen hun ogen niet geloven na keuzemoment: "Wat is dat dit jaar?"
LHX
Kijkers van 'Boer zkt Vrouw' kunnen hun ogen niet geloven na keuzemoment: "Wat is dat dit jaar?"
Foto: VTM

Het is zover: de boeren in 'Boer zkt Vrouw' hebben gekozen met wie ze op romantische trip gaan. De uitkomst is voor veel kijkers erg verrassend.

Dat Raphaël voor Jasha had gekozen, wisten we al. Nu hebben ook de andere boeren een keuze gemaakt. Cathy voor Kenny, Stef voor Leen, Jef voor Bente en Kevin voor Jana.

Daarop komen er ontelbare reacties van kijkers. Vooral bij Cathy's beslissing om voor speelvogel Kenny te gaan hebben velen hun twijfels. "Verkeerd gekozen", klinkt het aan alle kanten op sociale media. "Björn was de man, jammer."

"Ik denk dat Cathy spijt gaat krijgen van haar keuze. Kenny lijkt het niet te ernstig te nemen en is kinderachtig." "Dat gaat niet blijven duren. Ik vind Björn meer bij haar passen."

Niet alleen Cathy, maar ook de andere boeren moeten het ontgelden. "Wat is dat dit jaar? Zoveel verkeerde keuzes", wordt er geschreven. "Die boeren hebben stront in hun ogen." "Ik kijk uit naar de reünie, om te zien wie nog bij wie gaat zijn. Maar ik vrees dat het er niet veel zullen zijn, en dat sommigen heel veel spijt zullen krijgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.