Kijkers van 'B&B Zoekt Lief' willen allemaal hetzelfde kwijt over Alicia en Niels
COS
Kijkers van 'B&B Zoekt Lief' willen allemaal hetzelfde kwijt over Alicia en Niels
Foto: VTM

'B&B Zoekt Lief' loopt op z'n einde. De ultieme beslissingen werden door sommige B&B-uitbaters al genomen, zoals Alicia in Portugal.

Aan het begin van de week was het Alicia die als eerste besloot verder te gaan met Niels. Op een date in de stad besloot Niels zijn gevoelens voor de B&B-uitbaatster op tafel te leggen. De gevoelens bleken wederzijds. Op sociale media willen veel 'B&B Zoekt Lief'-kijkers wat kwijt over het kersverse koppel.

"Supermooi koppel, veel geluk samen", klinkt het. "Veel geluk samen, jullie passen bij elkaar", vindt nog iemand. "Was mooi om te zien", zegt een kijker. "Heel mooi koppel, wens hen een hele mooie toekomst toe", laat nog iemand weten. "Heel mooi en stralend koppeltje, heel veel geluk samen", lezen we verder. "Het zat al vrij snel goed tussen die twee, dat zag je van in 't begin al."

"Ik vond al van in het begin dat deze samen bij elkaar passen. De klik was er direct. Super koppel en wens ze veel geluk samen", klinkt het nog. "Ik zag die twee al samen van in het begin. Hopelijk lukt het hen om samen te blijven."

"Beste koppel van de hele reeks, de rest is wat aanmodderen en reclame maken voor hun zaak", klinkt het kritisch. "Alicia heeft er niet zo’n circus van gemaakt en is altijd eerlijk geweest. Dat kan van sommige andere B&B-uitbaters niet gezegd worden. Veel geluk samen..."

Dat is echt niet mooi van het productieteam.

Er komt kritiek, maar dan vooral op het productieteam. "Eerst nog de andere kandidaat in een slecht daglicht plaatsen door hem te laten bellen met het thuisfront. Dat is echt niet mooi van het productieteam. Ocharme die jongen", klinkt het.

"Ocharme die andere man gaat dan nog een kadootje kopen terwijl hij totaal geen kans meer heeft bij haar, en zijn moeder wilt al een kamer boeken om haar toekomstige schoondochter te leren kennen. Typisch VTM om mensen belachelijk te maken op TV."

Meer nieuws

Meer nieuws

.