Kijkers scherp voor VTM na nieuws over 'The Voice': 'Kijker doet opvallende vaststelling'
COS

Deze week keert 'The Voice van Vlaanderen' terug bij VTM. Voortaan krijgen we niet één maar twee afleveringen per week tijdens de Blind Auditions en de Knock-Outs.

'The Voice van Vlaanderen' keert deze week terug op vrijdag om 20.35 uur, maar ook op zondag om 20.00 uur. Een opvallende keuze van VTM om een van de sterkhouders dubbel zo vaak aan te bieden, maar hoe denken de kijkers daarover?

"Eén keer per week is genoeg", klinkt het op sociale media. "Voor mij zijn twee afleveringen per week niet nodig. Beter een mooie film in de plaats", stelt iemand voor. "Leuk programma hoor, maar één keer is genoeg", zegt nog een kijker.

"Ik vind het een beetje te veel. Vergeet de herhaling van vrijdagavond, die uitgezonden wordt op zaterdagmiddag, niet. Het wordt echt een 'The Voice'-weekend", merkt iemand op. "Het is een beetje afgezaagd" en "'The Voice' is altijd hetzelfde", lezen we nog.

Anderzijds zijn veel fans van het programma net blij met dubbel zo vaak 'The Voice' op tv. "Ik vind dat een heel goede verandering", zegt iemand. "Dan hebben we zondag ook iets om naar te kijken." En: "Eindelijk iets in het weekend om naar uit te kijken nu 'Tien Om Te Zien' gedaan is. Leuk alternatief."

Meer nieuws

Meer nieuws

.