Reactie Kijkers ‘Boer Zkt Vrouw’ kunnen het niet meer aanzien: “Ze zijn het leven van Elien aan het vernietigen”
PMN
Kijkers ‘Boer Zkt Vrouw’ kunnen het niet meer aanzien: “Ze zijn het leven van Elien aan het vernietigen”
Foto: VTM

Elien probeert via het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’ aan een juiste partner te komen. Die zoektocht is voor haar ook erg emotioneel.

In die hele zoektocht voelt Elien de druk van haar ouders. "Ons mama zegt dan: 'Als er uit zestig man niemand blijft, dan ligt het echt aan jou, dan ben je gewoon echt veel te kieskeurig, dan ga je nooit meer iemand vinden'. Dat zeggen die tegen mij. Die leggen altijd zo'n druk op mijn schouders. Dat vind ik wel moeilijk."

De kijkers voelen hard mee met Elien. “Ouders die zich bemoeien met een volwassen kind hun dromen, vernietigen het leven van hun kind”, reageert men op Facebook.

“Een wijze raad luister naar jezelf en niet naar je ouders. Volg je eigen hart. Daar geraak je het verste mee. Dan komt alles wel goed.”

“Ik vind dat je zelf uw gevoel moet volgen ,de ouders moeten je keuze aanvaarden,anders zou je wel eens ongelukkig kunnen zijn en dat door dat je naar hen geluisterd hebt, zij mogen hun zin niet krijgen.”

“Volg je hart en geef het tijd, na de opnames elkaar beter leren kennen en elkaar de tijd geven. Er is inderdaad meer dan werken alleen. Het moet na de werkuren ook goed klikken hé, je moet toch je hele leven niet ongelukkig zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.