The Masked Singer Kijker uit scherpe kritiek op VTM: "Is toch niet de bedoeling van 'The Masked Singer'?"
COS
Kijker uit scherpe kritiek op VTM: "Is toch niet de bedoeling van 'The Masked Singer'?"
Foto: VTM

'The Masked Singer' is al enkele weken 'the talk of the town'. Het nieuwe seizoen lijkt nóg moeilijker dan het eerste seizoen.

Niet weten welke bekende gezichten er onder de kostuums in 'The Masked Singer' zitten, zorgt op sociale media voor uiteenlopende gokjes. Toch heerst er bij sommige fans van het programma wel wat frustratie.

"Ik begin meer en meer de indruk te krijgen dat er meer tips worden gegeven die ons op een verkeerd been zetten dan juiste tips. Is het de bedoeling van VTM dat ze met onze voeten spelen? Dat is toch niet de bedoeling van het originele programma 'The Masked Singer'?", klinkt het scherp op Facebook.

"Voor één keer volg ik Karen: dit is niet meer leuk. Dat het moeilijk is, oké, maar meer valse tips dan echte...", vervolgt de misnoegde kijker. "Klopt 100%! Maar ik heb de indruk dat sommige tips dan wel slaan op andere kandidaten", merkt een kijker op.

"Dat is zo, maar dat maakt het wel spannender. Vorig jaar was het te makkelijk", vindt iemand. Een heleboel kijkers van het programma vinden het dan ook net leuk dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn omwille van de 'misleidende' hints.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.