The Masked Singer Kevin Janssens heeft er genoeg van in 'The Masked Singer': "Ik heb het gehad met jou"
COS
Kevin Janssens heeft er genoeg van in 'The Masked Singer': "Ik heb het gehad met jou"
Foto: VTM

Op vrijdag 11 februari kunnen we bij VTM alweer kijken naar de vijfde show van 'The Masked Singer'. Wie zal er deze keer ontmaskerd worden?

Dit jaar werd het speurdersteam uitgebreid. Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen krijgen versterking van Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman. Zij kropen vorig jaar zelf in de kostuums van Wolf, Aap en Duiveltje.

Deze week krijgen Kevin, Julie en Andy gezelschap van 'F.C. De Kampioenen'-actrice Ann Tuts. Na de performance van Schorpioen is de verwarring bij de speurders compleet. "Wat doen we met die tips van Zuid-Amerika en die nomadentent?", merkt Kevin op in 'The Masked Singer'.

"Kevin, je maakt het er niet makkelijker op", reageert Andy. Kevin heeft er genoeg van. "Kom, ik heb het gehad met jou. Kom eens hier", zegt Kevin terwijl hij een stuk plakband afscheurt om op Andy's mond te plakken. 

"Ah ja en die krijgt applaus", klinkt het bij een verontwaardigde Andy. "Al die mensen denken: eindelijk toch iemand die het durft", merkt Niels Destadsbader op. "Waarom is dat nooit bij Karen Damen gebeurd?", vraagt Andy zich luidop af.

Hoe dat afloopt, zien we vrijdag 11 februari om 20.35 uur in 'The Masked Singer' bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.