Kenny en Perrine uit 'Met Vier in Bed' met de mond vol tanden: "Toen was het hek helemaal van de dam"
COS
Kenny en Perrine uit 'Met Vier in Bed' met de mond vol tanden: "Toen was het hek helemaal van de dam"
Foto: VTM

Deze week waren Kenny en Perrine te zien in 'Met Vier in Bed'. Donderdag werd Kenny's B&B T'Rest in het prachtige kasteel Ter Rijst in Pepingen uitgeroepen tot de winnaar van de week.

"Amai, is dat een B&B? Zo indrukwekkend, echt buiten categorie!", klonk het wanneer de duo's arriveerden bij het prachtige kasteel Ter Rijst. Jonge ondernemer Kenny en zijn collega Perrine legden de gasten in de watten met een gastronomisch diner en een ontspannende wandeling. Het leverde hen de overwinning op.

Toen ze woensdag B&B T'Rest mochten voorstellen in 'Met Vier in Bed' ging de bal al aan het rollen voor jonge zaakvoerder Kenny Pappaert. "Toen donderdagavond bleek dat we de week van 'Met Vier in Bed' ook effectief hadden gewonnen, was het hek helemaal van de dam. Berichtjes en telefoontjes stroomden als een lawine binnen", zegt Kenny aan Het Nieuwsblad.

Op amper twee dagen tijd bezochten 50.000 mensen de website van de B&B. Ze mochten al 300 reservaties voor de B&B en het restaurant inboeken. De mails blijven intussen binnenstromen. "De telefoon staat gewoon niet stil. Wat een televisieprogramma toch kan doen. Echt, dit overtreft werkelijk onze stoutste verwachtingen."

Kenny houdt niet alleen meer dan honderden boekingen over aan 'Met Vier in Bed', maar ook een relatie. Perrine, die met hem een duo vormde in het VTM-programma, was gewoon zijn collega. Een week na de opnames kusten Kenny en Perrine voor het eerst. Intussen zijn ze al enkele maanden een koppel en woont Perrine bij Kenny in het kasteel Terrijst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.