Kelly Pfaff verbluft iedereen met prachtige foto's van Kenji en Shania
LHX
Kelly Pfaff verbluft iedereen met prachtige foto's van Kenji en Shania
Foto: Photonews

Vorig jaar konden we in 'Expeditie Gooris' zien hoe het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris voor het eerst een lange reis maakte. Ze gingen op roadtrip door Europa.

'Expeditie Gooris' was een succes bij de kijkers, en ook de familie Gooris zelf hadden een geweldige ervaring. Daarom komt er een tweede seizoen van het programma. Dit keer trekken Kelly Pfaff en Sam Gooris met hun kinderen naar de Verenigde Staten. Op Instagram deelt Kelly alvast enkele foto's van de reis.

Zo is er een foto waarop ze poseert met haar dochter Shania Gooris, en eentje waarop Shania samen met haar broer Kenji staat. Het zijn prachtige beelden, en dat vinden Kelly's volgers ook.

"Kelly en haar gezin zijn gewoon mooi om naar te kijken. Zoveel liefde en respect", reageert iemand. "Gewoonweg een prachtige familie." "Goeie genen", vindt VTM-gezicht Lies Vandenberghe.

Ook is het duidelijk dat veel mensen niet kunnen wachten tot het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' wordt uitgezonden. "Wanneer komt het op tv? We kijken er zoooo naar uit!", klinkt het. "Zo benieuwd naar jullie tweede seizoen."

https://www.instagram.com/p/CklwFC6LTWq/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.