Kelly Pfaff erg ontroerd door deze woorden van vader Jean-Marie Pfaff
COS

Dat de band van de familie Pfaff bijzonder sterk is, konden we tien jaar lang aanschouwen in 'De Pfaffs'. Aan die band is nog niets veranderd, hij is misschien zelfs sterker geworden.

De sterk band van Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff met hun drie dochters is voelbaar bij een fotoshoot die ze deden voor een interview in het magazine Nina. Op Instagram Stories deelt Kelly Pfaff enkele foto's uit die shoot.

"Mijn drie beste vriendinnen en ik", schrijft ze bij een eerste foto met mama Carmen en zussen Lyndsey Pfaff en Debby Pfaff. "Mijn betrouwbaar team sinds 1977", klinkt het bij een foto waarbij ook Jean-Marie aansluit. "Wij met onze eerste (gedeelde) grootste liefde", staat dan weer bij eentje van vader en dochters.

En ook haar zussen verdienen een extra shoutout. "Gezegend ben ik met deze twee bloedmooie liefdevolle begripvolle geduldige hilarische loyale ondernemende zussen... Mijn steun en toeverlaat", klinkt het.

Ook Jean-Marie heeft mooie woorden voor zijn drie dochters: "De drie gezichtjes die de reflectie zijn van onze liefde", schrijft hij. "Ooo papaatje", klinkt het bij een ontroerde Kelly Pfaff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.