Lisa Keert Jonas toch nog terug? Verrassende ontdekking zet 'Lisa'-fans aan het nadenken
COS

Het laatste seizoen van 'Lisa' wordt momenteel uitgezonden bij VTM. Het blijft nog steeds een raadsel wat er met Jonas gebeurd is.

Vorig seizoen zagen we hoe Jonas in een put getrokken werd. Sindsdien is er geen spoor van hem. Acteur Oscar Willems had zelf besloten om uit de reeks te stappen, maar is het verhaal van Jonas écht voorbij? Sommige fans twijfelen nog steeds.

"Heeft iemand zich de vraag al gesteld hoe het komt dat Jonas nog in de begingeneriek zit? Terwijl anderen die niet meer meedoen, er niet meer in komen? Betekent dit dat hij toch nog terugkomt?", vraagt iemand zich af. "Ik hoop dat we Jonas nog te zien krijgen."

"Ik denk ook dat Jonas nog zal terugkomen", bedenkt een fan zich. "Mijn eerste conclusie was ook dat Jonas overleden was, maar nu durf ik mijn centjes daar niet meer op verwedden", zegt een fan. "Als blijkt dat Gert of Vic de daders zijn, dan wordt Jonas ergens vastgehouden."

"Gert heeft tot op heden nog niemand vermoord en Vic is gewoon Vic, een gewiekst zakenman die over lijken gaat om de macht te grijpen binnen Massa, maar zelf geen moorden zal plegen. Er zijn nog veel vraagtekens om de juiste puzzel te kunnen leggen", besluit de fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.