Kato Callebaut over identiteit Ridder in 'The Masked Singer': "Ik blijf erbij, omdat ik het hoop"
COS
Kato Callebaut over identiteit Ridder in 'The Masked Singer': "Ik blijf erbij, omdat ik het hoop"
Foto: Instagram @katomusic

Gemiddeld kijken zo'n 1,9 miljoen kijkers elke vrijdag naar 'The Masked Singer' op VTM. Kato Callebaut is een van die kijkers.

Veel kijkers dachten aan het begin van 'The Masked Singer' dat Kato Callebaut zelf meedeed aan het programma. Samen met echtgenoot Tom Dice werd ze ervan verdacht de Robots te zijn.

Ze beweerden natuurlijk dat het niet zo was en hadden het bovendien aan het rechte eind toen Lize Feryn en Aster Nzeyimana ontmaskerd werden. De afgelopen weken deden ze nog een paar juiste gokjes zoals Johnny Logan bij Edelhert.

Ook bij Ridder denken Kato en Tom een idee te hebben. "Als Ridder is wie ik denk dat het is, ga ik wenen als dat masker af gaat", klonk het eind januari al mysterieus. Over wie The Starlings het hadden, wilden ze nog even geheim houden.

"Bon oké dus. Het is Linda (Mertens, zangeres van Milk Inc., red.). Van noot 1, aflevering 1. En ik ga wenen als ze die ontknoping tonen", klonk het twee weken later. Kato is er nog steeds van overtuigd. "Ik blijf toch bij Linda. Omdat ik het hoop", aldus Kato Callebaut. Enkele volgers hopen het alvast met haar mee.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/TomDiceOfficial/status/1484633487567110157

https://twitter.com/TomDiceOfficial/status/1489702770890395648

https://twitter.com/KatoCallebaut/status/1497300174602973187

Meer nieuws

Meer nieuws

.