The Masked Singer Kathleen Aerts is 'The Masked Singer' dankbaar: "Lewis en Jay zijn nu keigrote fan!"
COS
Kathleen Aerts is 'The Masked Singer' dankbaar: "Lewis en Jay zijn nu keigrote fan!"
Foto: VTM

In het eerste seizoen van 'The Masked Singer' zorgde Kathleen Aerts voor een mooi moment. Toen ze als Zeemeermin werd ontmaskerd resulteerde dat in een emotionele hereniging met Karen Damen.

Kathleen Aerts was voor haar deelname aan 'The Masked Singer' speciaal een tijdje weer in België komen wonen. Nu woont ze natuurlijk weer in Zuid-Afrika, maar kijken naar het VTM-programma doet ze nog steeds. Vooral van Edelhert was het voormalige K3'tje danig onder de indruk.

"Ik ben altijd heel grote fan geweest van Johnny Logan. Ik viel bijna van mijn stoel", zegt Kathleen bij HLN Showbits over het moment waarop Edelhert ontmaskerd werd. "Ook al ken ik zijn stem heel goed, dat is nu toch de laatste persoon aan wie je denkt."

"Ik ben 'The Masked Singer' eigenlijk heel dankbaar, want nu zijn mijn jongens keigrote fan van Johnny Logan. Als ik zijn liedjes van vroeger laat horen zoals 'Hold Me Now', dat vinden ze maar niks. Maar alle liedjes die hij in 'The Masked Singer' heeft gezongen, die zetten Lewis en Jay dus dag en nacht op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.