VTM

Kathleen Aerts maakt het de deelnemers van 'Paradijs Zoekt Personeel' niet makkelijk

door: COS
Kathleen Aerts en gezin in 'Paradijs Zoekt Personeel'
Afbeelding bron: VTM

De kandidaten van 'Paradijs Zoekt Personeel' worden op donderdag 3 maart verrast met de eerste VIP-gasten in Zanziblue. Kathleen Aerts en haar gezin, Pat Krimson en Loredana en Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' komen langs.

De kandidaat-uitbaters krijgen voor de komst van de VIPs een fiche met speciale wensen van de gasten. Zo heeft het gezin van Kathleen Aerts een bijzondere wens: ze willen voor papa Steven en de twee zonen voetbaltruitjes van de nationale ploeg van Zanzibar. Als de duo’s willen scoren, zullen ze die moeten vinden.

Nathalie Meskens geeft de VIPs daarnaast in naam van de jury een opdracht. "Ik ga direct de sfeerspons moeten spelen, want jullie zijn hier niet alleen om te genieten, maar ook een beetje om te werken", zegt Nathalie aan Pat Krimson, Loredana De Amicis, Candice Martens, Marijn Lenaerts, Kathleen Aerts en haar gezin.

"Wij hebben jullie uitgenodigd om onze kandidaat-uitbaters op de proef te stellen, te observeren en te evalueren. je mag ze af en toe wat uit hun tent lokken. Als je een kans ziet, mag je die grijpen", zegt Nathalie. En die kans grijpt Kathleen wanneer Liana en Hripsimè langskomen met de vraag of er nog wensen zijn.

"Ik wil graag een nekmassage na de lange reis", zegt Kathleen. Het lukt de vriendinnen om de masseuse te overhalen om na sluitingsuur toch nog een massage te geven. Maar wanneer ze, mét Kathleen, terugkomen aan de spa wacht hen een verrassing: ook Loredana staat te wachten voor een massage… Hoe gaan ze dit probleem aanpakken?

'Paradijs Zoekt Personeel', elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur bij VTM.