Kathleen Aerts heeft groot nieuws te melden
PMN
Kathleen Aerts heeft groot nieuws te melden
Foto: Instagram

Kathleen Aerts heeft groot nieuws te melden. Dat raakte dinsdag bekend.

Kathleen Aerts krijgt een eigen realityreeks. Die zal je kunnen bekijken op VTM2.

Kathleen liet enkele jaren geleden België achter en verhuisde definitief naar Zuid-Afrika. In het nieuwe programma 'Villa Zuid-Afrika' zitten de VTM 2-kijkers op de eerste rij wanneer Kathleen samen met haar gezin op zoek gaat naar een guesthouse op een adembenemende droombestemming in het exotische Zuid-Afrika.

De camera’s volgen Kathleen en haar gezin op de voet. “22 jaar geleden zette ik voor het eerst voet aan wal in Zuid-Afrika en het voelde meteen als thuiskomen”, legt het ex-K3’tje uit. 

“Op een zomers terras met zicht op de Tafelberg is de droom van een guesthouse ontstaan. Nu meer dan twee decennia later blijkt de droom wel eens werkelijkheid te kunnen worden.” 

“Met twee (b)engels die ondertussen liever de wereld ontdekken dan aan mama’s rokken te hangen, is ‘the time right’! Lewis en Jay kijken al uit naar de dagelijkse portie pannenkoeken van het buffet, Steven droomt al van zijn eigen bar en ik kan niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen.” 

“Maar eerst nog een guesthouse én een naam vinden. Na ‘In bed with Madonna’ misschien ‘In bed with Kathleen’? Niet zeker of Steven zich hierin kan vinden (lacht).”

Meer nieuws

Meer nieuws

.