The Masked Singer Kat Kerkhofs maakt zich opvallende bedenking over 'The Masked Singer': "Zou niet geapprecieerd worden"
COS
Kat Kerkhofs maakt zich opvallende bedenking over 'The Masked Singer': "Zou niet geapprecieerd worden"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Heel Vlaanderen is weer in de ban van 'The Masked Singer'. De verdenkingen reiken zelfs tot in het Turkse Istanboel.

Afgelopen vrijdag was er de derde show en dus het twee optreden van de Masked Singers uit de eerste groep. Ook Champignon kwam weer in actie. Champignon lijkt voor de meeste speurders nog het grootste mysterie.

Champignon is niet al te groot. Kijkers denken daarom aan Mathias Coppens of Wesley Sonck. Of is het misschien Dries Mertens? "Hij is inderdaad niet hee groot, dus ik snap dat mensen mijn ventje verdenken?", zegt Kat Kerkhofs in Dag Allemaal.

"Ik mag niets zeggen, natuurlijk. Maar met zijn werkschema zou het wel héél moeilijk zijn, zeker omdat we nu ook in Istanboel wonen. Misschien ben ik het zelf wel? Zeg nooit nooit. Al werk ik voor de concurrerende zender, dat zou dus niet echt geapprecieerd worden."

Kat probeert met de concurrentie-uitspraak de verdenkingen van zich af te duwen. Maar veel 'The Masked Singer'-fans zijn ervan overtuigd dat Kat wél meedoet, maar dan als Soaperstar. We komen in de komende weken te weten of zij het aan het rechte eind hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.