Karista uit team Duncan wint 'The Voice Kids': "Woorden schieten mij tekort!"
COS
Karista uit team Duncan wint 'The Voice Kids': "Woorden schieten mij tekort!"
Foto: VTM

Acht jonge finalisten streden vrijdagavond voor de overwinning bij 'The Voice Kids'. De 14-jarige Karista uit team Duncan overtuigde de digitale publieksjury en kroonde zich tot winnares.

Karista houdt van gospelmuziek en komt uit een muzikaal nest. Haar moeder was zangeres en zong bij Will Tura, maar ook solo. Al vanaf haar auditie bewees Karista dat ze gemaakt is om op een podium te staan. Ze blies alle vier coaches omver met het nummer 'Don’t Let Go' van En Vogue.

Tijdens de halve finale bewees ze opnieuw dat ze een echte artiest is met het nummer 'Shackles' van Mary Mary, eveneens haar gloednieuwe single. In de finale bracht ze 'Glory' van Common & John Legend en wist ze haar coach Duncan Laurence en ook Laura Tesoro tot tranen toe te beroeren.

Coach Duncan blinkt van trots: "Karista is een verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien. Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde."

Karista kan haar geluk natuurlijk niet op: "Woorden schieten mij tekort! Ik ben God superdankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.