Karen Damen zorgt voor doorbraak in 'The Masked Singer': "Ik weet wie het is, zonder twijfel!"
COS
Karen Damen zorgt voor doorbraak in 'The Masked Singer': "Ik weet wie het is, zonder twijfel!"
Foto: VTM

Afgelopen vrijdag was er geen 'The Masked Singer'. Komende vrijdag staat de fans wel weer een ontmaskering te wachten.

Het was een grote verrassing toen Karen Damen plots als mystery speurder in 'The Masked Singer' verscheen. Veel mensen, waaronder ook Andy Peelman, waren ervan overtuigd dat ze dit jaar meedeed. Dat bleek dus niet het geval.

Het blijft voor Karen niet bij een eenmalige terugkeer. Het was namelijk vooraf afgesproken met de programmamakers dat ze zich pas later bij het speurdersteam zou aanmelden om fans op het verkeerde spoor te zetten.

Karen is dus helemaal terug. Vrijdag neemt ze al plaats in het speurderspanel naast Julie Van den Steen en Kevin Janssens en ze lijkt meteen voor een doorbraak te zorgen bij een van de mysterieuze figuren.

"Yes! Ik weet wie het is. Zonder twijfel!", roept Karen bij Tovenaar. Het doet kijkers meteen een drastische conclusie trekken: "Ze herkent Tovenaar. Dan zijn we zeker dat het Aaron Blommaert is."

"Ze heeft de naam nog niet gezegd, maar ze zal het wel juist hebben", klinkt het nog. Aaron en Karen zijn natuurlijk collega's bij 'Familie'. We komen vrijdag te weten of Karen het idee van heel wat 'The Masked Singer'-fans deelt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.