The Masked Singer Karen Damen van haar sokken geblazen in 'The Masked Singer': "Ik ga even moeten bekomen"
COS

Vrijdag zien we de vierde aflevering van 'The Masked Singer'. Voor de derde keer zal er een nieuwe figuur z'n intrede maken.

Flamme Fatale was de eerste nieuwe figuur die haar intrede maakte in 'The Masked Singer'. Vorige week vervoegde Schorpioen de andere figuren. Met 'S&M' van Rihanna zorgde ze meteen voor een knallende start van de show.

Jens Dendoncker, Karen Damen en Kevin Janssens waren er niet bij toen Schorpioen haar eerste optreden gaf. Julie Van den Steen, Ruth Beeckmans en Andy Peelman kregen immers de hulp van gastspeurder Bart Kaëll.

Jens, Karen en Andy horen Schorpioen komende vrijdag voor het eerst. In de preview van de aflevering horen we Karen iets opvallends zeggen. "Als het is wie ik denk dat het is, dan moet ik even bekomen", zegt ze. Over welke figuur Karen het heeft en wie ze juist verdenkt, horen we niet.

Enkele kijkers lijken er van overtuigd dat ze het over Schorpioen heeft en besluiten alvast: Schorpioen is ex-K3'tje Klaasje Meijer. "Al die Klaasje verdenken bij Schorpioen gaan dan toch gelijk hebben", besluit een kijker van 'The Masked Singer' op Facebook.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.