Karen Damen maakt zich opvallende bedenking over 'Liefde Voor Muziek'-deelname K3
COS
Karen Damen maakt zich opvallende bedenking over 'Liefde Voor Muziek'-deelname K3
Foto: VTM

VTM loste vandaag de namen voor het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Daan, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor zullen elkaars nummers in een nieuw jasje steken.

Karen Damen nam deel aan het zesde seizoen van de reeks. Toch zal ook het komende seizoen bijzonder worden voor haar. Ze zal namelijk wellicht een heleboel van haar eigen nummers horen passeren.

"De kans is groot dat er een of meer K3-nummers gaan in zitten die vanuit mijn tijd komen", zegt Karen bij HLN Showbits. Het zal haar dus wel iets doen om die nummers in een nieuw jasje te horen.

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman zullen meteen heel wat nieuwe nummers kunnen toevoegen aan het K3-repertoire. Maar zullen ze die covers ook tijdens hun K3-shows kunnen brengen? "Ik weet niet wat ze van plan zijn, de meisjes", zegt Karen.

Gaan ze alle nummers op z'n K3'tjes brengen of gaan ze er eens iets helemaal anders tussen doen? Akoestisch of met drie stemmen? Dat weet ik natuurlijk niet, maar ik denk niet dat er veel obstakels zijn om die dan uiteindelijk ook voor hun publiek te zingen", besluit Karen Damen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.