Karen Damen krijgt plots fantastisch nieuws te horen van VTM
COS
Karen Damen krijgt plots fantastisch nieuws te horen van VTM
Foto: VTM

De zomervakantie loopt bijna op z'n einde. Dat betekent dat het nieuwe tv-jaar voor de deur staat. VTM pakt alvast uit met heel wat vertrouwde formules, maar ook veel nieuwe programma's.

VTM deed een tijd geleden een oproep: de zender zocht eeuwige twijfelaars. Nu wordt duidelijk waarom die werden gezocht. Gewone Vlamingen die voor een aartsmoeilijk dilemma staan, worden in het nieuwe programma 'Wat Zou Jij Doen?' door Karen Damen uitgedaagd om hun lot in de handen van wildvreemden te leggen. 

Een droomjob in het buitenland of dichtbij familie en vrienden wonen? Een kat of een hond in huis nemen? Een eigen stekje of hotel mama? Een wereldreis maken met de zeilboot of toch maar niet? Sommige mensen blijven eeuwig twijfelen en durven de knoop niet door te hakken. Maar wat als een zaal vol willekeurige Vlamingen in hun plaats beslist?

In het gloednieuwe programma 'Wat Zou Jij Doen?' leggen mensen die voor een life changing dilemma staan hun lot in de handen van wildvreemden. Het publiek beslist, en die keuze is definitief en bindend... In een gezellig theater leidt Karen Damen de stemming in goede banen, steunt ze de kandidaten en neemt ze de kijker mee in de verrassende en opvallende verhalen die achter de dilemma's schuilgaan.

Karen Damen is geen onbekend gezicht bij VTM. Ze zat in de jury van 'Belgium's Got Talent', was coach in 'The Voice Senior' en was panellid bij 'The Masked Singer'. In 'Familie' speelt ze al drie jaar de rol van Vanessa. 'Wat Zou Jij Doen?' wordt het eerste programma dat Karen solo zal presenteren bij de zender.

Eerder presenteerde ze al 'Cupido Ofzo' naast Ruth Beeckmans. Dat deed ze maar één seizoen. Voor de start van het tweede seizoen liep het exclusiviteitscontract van Karen immers af bij de zender. Ze besloot het contract niet te verlengen. Of ze intussen een nieuw contract heeft bij VTM, is niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.