VTM

Karen Damen komt met een erg opvallend aanbod voor kandidaat ‘The Voice Senior’

door: COS
The Voice Senior - Karen Damen
Afbeelding bron: VTM

Karen Damen nam dit seizoen plaats in de draaistoel van ‘ The Voice Senior’ als coach. Ze kon vrijdagavond de winst niet meer naar huis nemen.

Karen trok met haar finalisten Eddie en Marie-Jeanne naar de finale van de zangwedstrijd. Het was uiteindelijk Marie-Jeanne die met haar versie van ‘Past the Point of Rescue’ van Mary Black Karen kon overtuigen.

Uiteindelijk moest Marie-Jeanne als topfinalist de duimen leggen voor Roland. Toch zal Marie-Jeanne achteraf niet lang teleurgesteld geweest zijn. Backstage had Karen namelijk een opvallende vraag voor haar kandidate.

Past the Point of Rescue

“Ik heb een vraagje voor jou”, begint Karen. “Ik zou u heel graag vastpakken, maar dat mag niet. Maar ik wil vragen of jij zin hebt om met mij een duet op te nemen.” Op een antwoord hoeft Karen niet lang te wachten: “Tuurlijk!”, roept Marie-Jeanne enthousiast.

“Oh Karen, echt?”, klinkt het nog vol ongeloof. Ja, het is echt! Karen en Marie-Jeanne lieten er geen gras over groeien en kozen voor een toepasselijk duet. Ze namen Marie-Jeannes ‘Past the Point of Rescue’ op. Het resultaat hoor je hieronder.