VTM

Karen Damen klapt uit de biecht over 'The Masked Singer'-finale: "Het hardst geschrokken van deze ontmaskering"

door: COS
Jens Dendoncker, Karen Damen en Kevin Janssens in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag weten we na al die weken eindelijk wie Konijn, Miss Poes en Ridder zijn. De finale van 'The Masked Singer' belooft er eentje vol verrassingen te zijn.

Karen Damen was er tijdens het eerste seizoen ook al bij als speurder. De 'Familie'-actrice had toen bijna elke figuur juist geraden. Dit jaar ligt dat een tikkeltje anders. "Ik vind het veel te moeilijk", hoorden we Karen al zeggen in 'The Masked Singer'.

"Omdat ik dat vorig te goed deed, dachten ze nu waarschijnlijk: 'We gaan het iets moeilijker maken.' Maar nu worden er soms tips gegeven die echt nergens op slaan", merkt Karen op bij HLN Showbits.

De misleidende filmpjes zorgden al voor grote verrassingen in het VTM-programma. Maar volgens Karen zou de grootste verrassing in de finale komen. "Van het Konijn ben ik het hardst geschrokken", bekent ze.

Mogen we er door Karens uitspraak vanuit gaan dat de identiteit van Konijn nog niet geraden is door de speurders? Dus geen Ian Thomas, Adil El Arbi, Hakim Chatar of Flip Kowlier... Zitten veel kijkers juist met hun gok op Conner Rousseau?