Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen krijgen opvallende versterking in 'The Masked Singer'
COS
Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen krijgen opvallende versterking in 'The Masked Singer'
Foto: VTM

VTM kondigde onlangs het tweede seizoen van 'The Masked Singer' aan. We werden ook al voorgesteld aan acht Masked Singers.

Dat Niels Destadsbader opnieuw gastheer van dienst zou zijn, wisten we ook al. Naar wie er juist in het speurdersteam zou zetelen, was het nog even gissen. Daar zorgt 'The Masked Singer' dit seizoen voor een verrassende twist. 

Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker zijn er opnieuw bij, maar krijgen versterking van 3 absolute experten. Het speurdersteam wordt namelijk uitgebreid met Wolf, Aap en Duiveltje aka Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman.

"Ik denk dat ik door mijn ervaring op andere dingen ga letten dan de andere speurders. Maar ik hoop vooral dat de nieuwe Masked Singers zich gaan amuseren, want dat was ik zelf vergeten te doen door de stress. Ik kijk er alleszins enorm naar uit om mij te laten verrassen in dit nieuwe seizoen", zegt Andy.

De 6 topspeurders zullen in het VTM-programma's afwisselend per 4 achter de paneldesk zitten om mee te raden. Later in de show schudt 'The Masked Singer' ook nog enkele mysterieuze en verrassende gastspeurders uit de mouw. 

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 14 januari om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.