The Masked Singer Karen Damen doet waanzinnige onthulling die 'The Masked Singer'-fans zeker moeten horen: "Afspraak met makers van het programma"
COS
Karen Damen doet waanzinnige onthulling die 'The Masked Singer'-fans zeker moeten horen: "Afspraak met makers van het programma"
Foto: VTM

Karen Damen zorgde afgelopen vrijdag voor uitgelaten reacties. Ze verscheen plots als mystery speurder in 'The Masked Singer' op VTM.

Karen Damen was vrijdag eindelijk terug in 'The Masked Singer'. Ze deed haar bijnaam van topspeurder meteen alle eer aan door juist te raden dat Véronique De Kock verstopt zat onder het masker van Mummie.

Op sociale media regende het meteen reacties dat Karen gewoon bij het programma hoort en beslist moet terugkeren. En dat is ook zo. Het gaat immers helemaal niet om een eenmalige terugkeer als gastspeurder!

"Ik hoorde dat de deelnemers in paniek waren: 'Doeme, Karen is terug, nu ga ik ontmaskerd worden!' Het streelde ook mijn ego dat de kijkers mij misten", zegt Karen in Dag Allemaal.

"Maar het was zo afgesproken met de makers van het programma: 'We proberen de mensen te laten geloven dat je in een van de pakken zit.' Dat is blijkbaar gelukt, den Andy dacht het echt! Maar kijk: ik ben helemaal terug!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.