Karen Damen doet verrassende onthulling over echtgenoot Antony: 'Hij wou dat toen niet doen'
COS
Karen Damen doet verrassende onthulling over echtgenoot Antony: 'Hij wou dat toen niet doen'
Foto: VTM

Karen Damen stapte in 2016 in het huwelijksbootje met haar partner Antony Van der Wee. Ze waren op dat moment al enkele jaren samen en kregen al een zoon: Sky.

Vroeger wou Karen Damen het allemaal in de juiste volgorde: eerst trouwen dan kindjes. Dat draaide voor haar een beetje anders uit. Karen was 'al' 32 toen ze een relatie kreeg met Antony. "Ik denk: als we nog eerst moeten trouwen, dan gaat het misschien niet meer", vertelde Karen in 'Alloo Bij...'.

"Nochtans heeft Antony mij ten huwelijk gevraagd toen we nog geen jaar samen waren", onthult Karen. "Dat was met Kerstmis. Bij hem thuis en met de ouders en zo en alles erbij. Het was cadeautjes geven en het allerlaatste cadeautje was van hem voor mij. Dat was een ring."

Karen herinnert zich dat Antony die ring nogal raar afgaf. "Ik zeg: 'Dank u wel. Maar moet daar geen vraag bij?' En hij zei: 'Ja, maar niet nu, want hier is te veel volk.' Da's dan den Antony. Die wil dat dan niet als iedereen erbij is. Ik denk: alee, da's juist leuk."

De ring bleek ook te groot. Twee maanden later, op Valentijn, kreeg Karen haar ring terug. "En dan heeft hij het wel gevraagd, want dan was er niemand bij. Dan was het gewoon bij ons thuis. Maar dan heeft het nog 10 jaar geduurd, natuurlijk", besluit Karen Damen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.