Kamal Kharmach verrast en laat in zijn portefeuille kijken: 'Zoveel betaalt VTM mij voor dit programma'
COS
Kamal Kharmach verrast en laat in zijn portefeuille kijken: 'Zoveel betaalt VTM mij voor dit programma'
Foto: Photonews

Kamal Kharmach groeide de afgelopen jaren uit tot een graag gezien tv-gezicht. Opvallend is dat hij op verschillende zenders te zien is.

Kamal Kharmach was de afgelopen jaren te zien in 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Het collectief geheugen' en 'Boxing Stars'. Recent presenteerde hij het programma 'Andersmans zaken' op Eén en was hij te horen in 'Marble Mania' op VTM. Bij VTM zetelt hij ook in het panel van 'I Can See Your Voice'.

"'I Can See Your Voice', is dat puur voor het geld dat je dat doet?", vroeg MNM-dj Robin Keyaert recent aan Kamal in '22 Minuten Stomme Vragen'. "Nee, want je verdient er geen zak mee", zegt Kamal. "Je mag dat van mij gerust weten. Ik weet niet of ik dat mag vertellen: 750 euro bruto per aflevering krijg ik.

Natuurlijk, als dat het enige is wat je doet op drie maanden - dat waren nu acht afleveringen - en je doet dat gedeeld door twee voor netto, dan heb je nog geen halftijds loon verdient op die maanden. Maar ik vind dat gewoon een heel tof programma om te doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.