VTM

'K2 zoekt K3'-kijkers weten al wie naar huis moet: "Zo verklapt deze kandidaat het zelf"

door: COS
Studioshow 3 van 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Van 22.000 kandidaten ging het naar 68, vervolgens naar 15 en met 12 startten ze de studioshows. Nu blijven nog zes kandidaten over in 'K2 zoekt K3': Amy, Celester, Diede, Julie, Luca en Remi.

Kijkers denken al te weten wie zaterdag één van de afvallers zal zijn tijdens de halve finale: Celester. Zij hield afgelopen weekend een vragenrondje op Instagram. Dat deed Kato bijvoorbeeld ook de dag voor de uitzending van de kwartfinale.

Dat is volgens Twitteraars genoeg om te concluderen dat we Celester zaterdag voor het laatst aan het werk zien. "Q&A is meestal geen goed teken of wel...", merkt iemand op. "Jammer dat Celester zelf weer verklapt dat ze eruit ligt", zegt een andere kijker.

"Haar stories verklappen dat", legt de kijker uit. "Is een traditie dat afvallende kandidaten een Q&A doen en haar onzekerheid en vage antwoorden bevestigen het."

Bovendien is kijkers iets opgevallen: "Is dat Celester op stoel 3?" Het lijkt er inderdaad op dat Celester op de laatste stoel zit tijdens het optreden van Amy. Geen goede positie, als je weet dat Amy zich tot één van de favorieten mag rekenen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!