VTM

'K2 zoekt K3'-kijkers verontwaardigd na coronabesmetting Marthe: "Voor ons hoeft het zo niet!"

door: COS
Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen in 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Studio 100 moest donderdag slecht nieuws meedelen: Marthe De Pillecyn van K3 heeft positief getest op het coronavirus. Het K3'tje zal zaterdag dus niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de finale van 'K2 zoekt K3'.

Marthe De Pillecyn zal wel deel uitmaken van de show. Op welke manier? Dat zullen we zaterdag pas zien. Al is voor veel kijkers duidelijk: "Een finale van 'K2 zoekt K3' zonder Marthe is geen finale. Doei", lezen we op Twitter.

"Heeft VTM geen voetbalmatch die ze kunnen uitzenden zodat ze de finale een week kunnen uitstellen? Een finale zonder Marthe is toch een beetje zoals... ja... K3 zonder Marthe hé", merkt iemand op. "Oké, maar eerlijk, ik heb liever geen finale zaterdag dan een finale zonder Marthe."

"Kunnen ze de liveshow niet uitstellen? Ik vind het absurd om dit door te laten gaan als Marthe niet aanwezig kan zijn", lezen we nog. "Stel die finale uit, ik wil de nieuwe K3 samen zien optreden. Voor mij hoeft het zo niet!"

Op een poll die al meer dan 160 stemmen kreeg, is 80 procent het erover eens: de finale moet uitgesteld worden. Of Studio 100 en VTM er gehoor aan zullen geven, lijkt echter heel onwaarschijnlijk. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!