'K2 zoekt K3'-kijkers nemen duidelijk standpunt in: 'Zo had de jury er moeten uitzien'
COS
'K2 zoekt K3'-kijkers nemen duidelijk standpunt in: 'Zo had de jury er moeten uitzien'
Foto: VTM

De 'K2 zoekt K3'-kijkers zullen tijdens de finale op 27 november voor het eerst mee kunnen stemmen. De afgelopen weken waren het de publieksjury en de vakjury - bestaande uit Gordon, Ingeborg, Gert Verhulst, Samantha en Natalia - die punten mochten geven.

Wij vroegen jullie wie jullie het liefst in de jury van 'K2 zoekt K3' hadden gezien. Dat Gert Verhulst zich tijdens de studioshows bij de jury voegde, vinden jullie een goede zaak. 

Haast unaniem zeggen jullie daarnaast: de oude K3; Kathleen Aerts, Karen Damen en Kristel Verbeke. "Zij weten het beste wie er bij K3 past", legt een kijker uit. "Die kennen de stiel en weten wat iemand moet kunnen om K3'tje te worden."

Ook Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hadden volgens jullie een grotere rol mogen spelen. "Marthe en Hanne moeten zelf kunnen beslissen. De klik moeten zij aanvoelen, niet de jury of Gert", klinkt het.

Iemand die jullie ook graag naast Gert en de K3'tjes hadden gezien, is Jacques Vermeire. "Want hij werkt met K3 en weet wie in het groepje past." 

Daarnaast hebben enkele kijkers een duidelijke mening: "Alleen maar een publiekjury van kinderen. Het zijn de kleintjes waar K3 uiteindelijk voor zingt", merkt iemand op. "100% mee eens. Volwassen bemoeien zich, maar kinderen zijn de fans."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.