'K2 zoekt K3'-kandidate klapt uit de biecht: "Onze emoties waren ondergeschikt"
COS
'K2 zoekt K3'-kandidate klapt uit de biecht: "Onze emoties waren ondergeschikt"
Foto: VTM

'K2 zoekt K3'-kijkers reageerden geschokt toen kandidate Babette na het bootcamp naar huis werd gestuurd. Ze blijkt het nu erg moeilijk te hebben gehad op het bootcamp.

In een filmpje op haar YouTube-kanaal bekent Babette dat ze enigszins opgelucht is dat ze niet meer in de wedstrijd zit. "Waar ik heel erg van schrok bij het bootcamp, was het hele commerciële tv-aspect en hoe dat werkte", klinkt het.

Zo was er de scène waarbij de kandidaten op een rij werden gezet en de kinderen hun favoriet mochten kiezen. "Dat was voor heel veel kandidaten heftig. Voor mij ook. Veel kandidaten waren achteraf overstuur en de kinderen ook."

Vervolgens werd in het interview met Babette gevraagd waarom ze dat zo erg vond. "Ik zei: 'Ik vond het heel naar dat dat werd gedaan.' En dan werd er steeds doorgevraagd." Ze wilden emotie op beeld.

"Bij mij kwam dat heel hard binnen en daarom voelde ik me heel erg alleen. De emoties van de kandidaten waren een beetje ondergeschikt aan de productie van het programma. Dat maakte voor mij dat de lol ervan af was en dat ik me niet meer goed voelde", aldus Babette.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.