Junior Planckaert openhartig over zware blessure: Loredana De Amicis wil wat kwijt
COS
Junior Planckaert openhartig over zware blessure: Loredana De Amicis wil wat kwijt
Foto: VTM

In 'Waarheid Durven of Doen' op VTM schuift Junior Planckaert vanavond aan tafel. Hij krijgt het gezelschap van Kirsten Flipkens, Henk Rijckaert en Loredana De Amicis.

Met Kirsten Flipkens als ex-tennisster en Junior Planckaert als racepiloot komen er twee sportieve gasten langs in 'Waarheid Durven of Doen'. Junior moet wel meteen een kanttekening maken: "Ik lig al anderhalf jaar stil. Ik kan niks doen. Ik heb een ongeluk gehad."

Junior verwijst naar het motorongeluk dat hij in april van 2021 kreeg. De motor schoot weg waarna Junior slecht neerkwam en zijn been brak. Het ongeluk is al een jaar en drie maanden geleden, maar: "Het is nog een lange weg", beseft Junior.

"Het belangrijkste is dat je vooruitdenkt, dat je niet blijft stilstaan als er iets gebeurt in je leven", zegt Loredana De Amicis. Zij had twee jaar geleden een tumor in haar speekselklier. "Die revalidatie is nu ook nog bezig, ik ga regelmatig naar de osteopaat."

Junior beseft dat hij weinig kan veranderen aan zijn toestand. "Je zit in die situatie en je zit ermee. Uit al het negatieve moet je het positieve proberen halen en positief proberen denken. Dat geneest ook sneller", aldus Junior Planckaert.

'Waarheid Durven of Doen', elke maandag t.e.m. donderdag om 21.30 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.