Julie Vermeire moet pijnlijke kritiek slikken: "Belachelijke reactie"
COS
Julie Vermeire moet pijnlijke kritiek slikken: "Belachelijke reactie"
Foto: Photonews

Op VTM worden BV's in 'Een Echte Job' ondergedompeld in het leven van verpleegkundigen. Dominique Persoone, Sarah Mouhamou, An Lemmens, Andy Peelman en Julie Vermeire lopen stage in het ziekenhuis.

Afgelopen week liepen de BV's hun eerste nachtshift. Voor Julie Vermeire en Sarah Mouhamou bleek dat niet makkelijk. Ze vochten tegen de slaap. Op sociale media wordt er scherp gereageerd op de manier waarop Julie uit haar dipje probeert te komen.

"Dit vind ik een belachelijke reactie. In werkelijkheid heb je geen tijd om dipjes te krijgen. Men staat alleen voor een volledige afdeling en holt van het ene naar het andere, geloof me. Dit geeft niet het volledige realistische beeld van onze job", klinkt het scherp op Instagram.

"Die denken dat het een spelletje is of wat?", lezen we nog. "Erg dat ze denken dat ze in een speeltuin werken. Elkaar wat gaan foppen, met de bal op de muur gaan gooien, terwijl er zieke mensen proberen te slapen." En: "Het was er sterk over, dat gespeel. Het stoorde me."

"Onnozele tv, totaal anders dan de werkelijkheid. Trekken allemaal het beroep van onze verpleegkundigen in het belachelijke", lezen we nog. "Ze zijn het gewoon niet gewend van te werken", reageert nog een kijker. "Iets anders dan TikTokken hè, echt werken."

Anderzijds is er ook lof voor de BV's. "Julie en alle anderen doen dit supergoed", vindt een trouwe kijker. "Chapeau voor wat ze doen. Julie heeft er echt aanleg voor", geeft iemand Julie nog een complimentje.

https://www.instagram.com/reel/CoWh0D7sXZQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.