Julie Vermeire maakt zich pijnlijke bedenking over vader Jacques Vermeire
COS
Julie Vermeire maakt zich pijnlijke bedenking over vader Jacques Vermeire
Foto: Photonews

De opnames voor het nieuwe seizoen van Een Echte Job zijn volop aan de gang. Dit keer ruilen An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou de spotlights in voor een job in de zorg.

An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou draaien na een intensieve spoedcursus verpleegkunde intussen volop mee als stagiairs in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst. Daar laten ze zich van hun meest zorgende kant zien. 

"Als trouwe 'Grey's Anatomy'-fan is 'Een Echte Job' een echte uitdaging voor mij. Ik leer graag bij. En wat betreft de afdeling: ik zou wel graag op de geriatrie terecht willen komen, dan kan ik meteen leren hoe ik mijn papa de komende jaren kan verzorgen", lacht Julie.

Het is verrassend dat we Julie in een VTM-programma zullen zien. Ze was tot voor kort namelijk verbonden aan Play4. Maar dat contract liep recent af. "VTM stelde de vraag toen haar contract nog liep, maar bij SBS zagen ze geen graten in haar deelname", zegt manager Thomas Lowette aan Het Nieuwsblad.

"Julie wilde dit graag doen. Een definitieve overstap naar VTM is dit niet. Momenteel heeft Julie nergens een vaste verbintenis. Ze kan dus eender waar meewerken aan programma's", besluit Julies manager.

Meer nieuws

Meer nieuws

.