Julie Vermeire heeft triest nieuws over haar hond Sunny
LHX
Julie Vermeire heeft triest nieuws over haar hond Sunny
Foto: Instagram @julievermeire

Julie Vermeire is al een hele tijd gelukkig met haar vriend Laurins Dursin. Aan kinderen beginnen ze voorlopig nog niet, maar ze zijn wel trotse 'ouders' van hun hond Sunny.

De labradoodle Sunny is bijna twee jaar oud. Julie Vermeire en Laurins Dursin kochten hem in november 2021. Hij was toen nog een schattig puppy'tje, maar inmiddels is hij een volwaardig lid van de familie: Julie en Laurins zien hem doodgraag.

Op de Instagramaccount 'sunny_doodlebear' houden ze hun fans op de hoogte van Sunny's leven en delen ze regelmatig schattige foto's. Nu is er echter minder goed nieuws.

Ze delen een foto waarop te zien is dat Sunny één van zijn pootjes in het verband heeft. De reden? Er was een grasaar in terechtgekomen. 

Grasaren kunnen erg gevaarlijk zijn voor honden. De punt ervan kan zich door de huid heen boren. Er ontstaat dan een wondje, en doordat de grasaar niet terug kan, dringt hij steeds dieper de huid in.

Gelukkig wist de dierenarts de grasaar bij Sunny te verwijderen. Hij zal nu nog even met een verband moeten rondlopen, maar het gevaar is geweken.

Voor alle hondeneigenaars hebben Julie en Laurins dan ook een belangrijke waarschuwing. "Zeker opletten in hoog gras!", schrijven ze.

 

Meer nieuws

Meer nieuws

.