Julie Vermeire heeft erg onverwacht nieuws over haar moeder Eva Pauwels
COS
Julie Vermeire heeft erg onverwacht nieuws over haar moeder Eva Pauwels
Foto: Photonews

Vanaf zaterdag 18 februari laten Jacques Vermeire en zijn gezin ons toe in hun woonkamer. De gloednieuwe docusoap 'De Vermeires' gaat dan in première op VTM.

Jacques Vermeire en Julie Vermeire kennen we intussen al goed. In 'De Vermeires' zullen we ook kennis maken met Julies broer Maxime Vermeire en haar vriend Laurins Dursin. Maar er zal nóg een opvallend gezichten opduiken in de reeks: Eva Pauwels.

Er was een tijd dat Julie en Maxime hun moeder enkele jaren niet zagen. De band is intussen helemaal hersteld.  "Iedereen kent ons verleden wel, maar zo kunnen de mensen zien dat het goed met haar gaat. De band tussen ons is weer prima", zegt Julie in Het Laatste Nieuws.

In 2001 liep het huwelijk van Jacques Vermeire en Eva na vijf jaar op de klippen. Eva heeft het jarenlang erg moeilijk gehad, onder meer met een alcoholverslaving. Intussen gaat het al een hele tijd beter.

Dat zien we binnenkort ook in 'De Vermeires', maar ze zal geen vast gezicht worden. "In de reeks brengen we haar, mijn oma en mijn bobonne een bezoekje. Zelf was mama alleszins blij dat we haar vroegen", aldus Julie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.