Julie Vermeire en co krijgen het hard te verduren na aankondiging 'De Vermeires': "Onnozeler kan het niet zijn"
COS
Julie Vermeire en co krijgen het hard te verduren na aankondiging 'De Vermeires': "Onnozeler kan het niet zijn"
Foto: Photonews

Na 'De Verhulstjes' krijgen nu ook 'De Vermeires' een eigen programma. De opnames zijn volop aan de gang, het programma wordt komend voorjaar op VTM verwacht.

De vraag of ze een docureeks als 'De Verhulstjes' zouden willen doen, werd Jacques Vermeire en zijn gezin de afgelopen jaren vaak gesteld. Nu het contract van Julie Vermeire bij SBS afgelopen is, stond de deur voor een realityreeks op VTM wijd open.

Maar daar staat kijkend Vlaanderen niet massaal voor te springen, zo blijkt. "Gelukkig is er nog Netflix. Onnozeler kan het niet zijn", klinkt het op Facebook. "Amai, daar zaten we nu echt op te wachten", lezen we nog. "De volgende soapfamilie, echt erg", klinkt het verder.

"Arm Vlaanderen, arme VTM, geld voor leuke programma's zoals vroeger is er niet, voor golddiggers genoeg", klinkt het scherp. "Die Julie is ook mediageil geworden. Verdient ze niet genoeg met haar TikTok-gedoe misschien? En we weten ook: bij papa draait ook alles om geld."

Toch zijn er veel mensen nieuwsgierig naar het leven van 'De Vermeires' en willen ze de reeks best een kans geven. "Ben geen docukijker, maar deze gaat zeker leuk worden. Erg sympathieke familie", klinkt het. "Kan leuk worden", zegt nog iemand. "Waarom niet? Ik vind ze best wel leuk. Eerst zien en dan opmerkingen geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.