Julie Van den Steen schept duidelijkheid over mogelijke uitgelekte naaktfoto’s van haar
PMN
Julie Van den Steen schept duidelijkheid over mogelijke uitgelekte naaktfoto’s van haar
Foto: MNM

Julie Van den Steen zien we op VTM in ‘Een Echte Job’ en in ‘The Masked Singer’. Ze is goed weg om één van de vaste schermgezichten van de zender te worden.

Julie maakte de overstap van VRT naar VTM. Bij de VRT presenteerde ze op MNM samen met Peter Van de Veire de ochtendshow. Julie vindt het verschrikkelijk wat haar ex-collega overkomen is.

Van Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt zijn er immers naaktbeelden uitgelekt. “Ik vond het verschrikkelijk toen ik de naaktfoto’s en -beelden toegestuurd kreeg”, reageert Julie in Het Laatste Nieuws.

“Zulke beelden wil je echt niet zien. Bovendien is dat crimineel. Ik heb elke afzender laten weten: ‘wat je doet is strafbaar’. En ik heb de slachtoffers gevraagd of alles oké was met hen. Ik heb heel hard met hen ingezeten.”

“Ze zullen al genoeg gestraft geweest zijn door hun naasten en verder hoeft niemand over deze zaak te oordelen. Ook ik niet.”

Kan het zijn dat we binnenkort naaktfoto’s van Julie zien uitlekken? “Vrienden begonnen me al te waarschuwen: ‘Haal je cloud leeg, Julie, voor je gehackt wordt’. Maar helaas, beste Eveline, de enige compromitterende foto’s die je van mij kan ontfutselen, zijn die van mijn hond Dirk met zijn benen open. Niks mis met sexting, maar het is mijn ding niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.