Julie Van den Steen is onder de indruk van haar nieuwe job: “Heel de tijd kippenvel”
Julie Van den Steen is onder de indruk van haar nieuwe job: “Heel de tijd kippenvel”
Foto: Instagram

Julie Van den Steen zal binnenkort in het nieuwe tv-programma ‘Een echte job’ aan de slag gaan als verpleegkundige. Ze heeft deze uitdaging wel wat onderschat, zo blijkt.

Het nieuwe VTM-gezicht Julie Van den Steen gaat binnenkort, samen met onder andere Sean Dhondt en Bart Kaëll, een nieuwe job uitoefenen. Zo zal ze tewerkgesteld worden in de zorgsector als verpleegster.

Julie haar ouders zijn dan wel actief in de zorgsector, toch heeft ze haar nieuwe job als verpleegster op de kraamafdeling wat onderschat. “Plezant dacht ik op voorhand. Een beetje pampers verversen en af en toe een flesje geven. Maar er kwam zoveel meer bij kijken. Omdat het een universitair ziekenhuis was, kreeg ik weinig normale zwangerschappen te zien. Vaak komen moeders daar terecht omdat er iets mis is”, vertelt Julie in Humo.

Ook de zus van Julie is in navolging van haar ouders in de zorgsector gestapt. Maar Julie zelf ziet hier geen toekomst in. “Ik ben te emotioneel, vrees ik. Tijdens de opnames nam ik elke werkdag op de materniteit mee naar huis, wat je normaal gezien net niét mag doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.