The Masked Singer Julie Van den Steen heeft verrassende reactie na 'simpele blonde'-uitspraak van Helmut Lotti
COS

Vrijdag 18 maart zien we eindelijk de ontmaskeringen van Konijn, Miss Poes en Ridder in 'The Masked Singer'. De finale belooft spannend te worden, ook voor speurder Julie Van den Steen.

Julie Van den Steen zat dit jaar Aster Nzeyimana op het spoort als een van de Robots en noemde ook als eerste speurder de naam van Klaasje Meijer voor Schorpioen. Bij Edelhert was ze mis.

Julie was ervan overtuigd dat Edelhert niet Johnny Logan, maar Helmut Lotti was. Dat was niet naar Helmuts zin. Hij noemde Julie een 'blonde simpele' op Facebook. Na kritiek op zijn uitspraak verontschuldigde hij zich via hetzelfde medium.

In Humo reageert Julie op de uitspraak en Helmuts excuses. "'Simpele blonde' is makkelijk, hè. Om iemand op basis van een haarkleur te veroordelen... Die verontschuldigingen heb ik ook maar achteraf in de krant gelezen, dus heel persoonlijk was 't niet", merkt ze op.

"Verder heb ik daar niet zo heel veel over te zeggen. Het was niet slim van hem, maar ik heb er niet van wakker gelegen", besluit Julie Van den Steen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.