Julie Van den Steen had het écht niet verwacht: “Zijn best wat tranen gevloeid”
PMN
Julie Van den Steen had het écht niet verwacht: “Zijn best wat tranen gevloeid”
Foto: instagram @julievandensteen

Julie Van den Steen haar speurtocht in ‘The Masked Singer’ is sinds vrijdag gedaan. Ze heeft nu de handen vrij om voor wat anders.

Vanaf woensdag 30 maart komt ze met een nieuw meeslepend familie spel. Je kan het bekijken op VTM.

Een wildvreemde neemt iemand zijn leven over en kan daar ook nog geld mee verdienen. “Elke week ontvoer ik een kandidaat uit zijn of haar leven om die dan 's nachts - wanneer iedereen slaapt - in het bed van iemand anders te droppen”, legt Julie Van den Steen uit. 

“De volgende ochtend is het spel écht begonnen en ontdekken ze voor het eerst wie hun nieuwe familie is. Wiens leven heb jij overgenomen? Dat is de zoektocht waar het allemaal om draait.” 

“En het blijft niet enkel bij 'verhuizen'. De kandidaat neemt de job en de hobby's, maar ook de vaste plaats aan de ontbijttafel en tot sommigen hun grote spijt ook de eetgewoontes over. Dat maakt dit programma zo anders: de mix tussen reality en spel is écht iets nieuws wat ook in het buitenland nog nooit op die manier gedaan is.” 

“Ik heb mooie ‘tijdelijk’ samengestelde gezinnen zien ontstaan. We vervangen niet enkel de mama of papa, maar soms ook de dochter of zoon. In elk geval, de emotionele ontlading bij de finales... die was verrassend groot. Ik had het niet verwacht, maar er zijn best wel wat tranen gevloeid. Van winst of van verlies… dat laat ik nog in het midden (lacht)."

Meer nieuws

Meer nieuws

.