The Masked Singer Julie Van den Steen gaat de mist en en praat mond voorbij over 'The Masked Singer'
COS
Julie Van den Steen gaat de mist en en praat mond voorbij over 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vanavond is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Champignon, Raaf, Leeuw, Mummie en Soaperstar proberen 'The Big Bang', de samensmelting van de twee groepen, te halen.

Vrijdagochtend was Julie Van den Steen gast-dj in de ochtendshow van Qmusic. Ze had het met Maarten Vancoillie natuurlijk over 'The Masked Singer'. Ze heeft volgens enkele luisteraars wel iets te veel prijsgegeven. 

"Deze ochtend op Q: heeft Julie haar mond voorbij gepraat of niet? Ze lieten een fragment horen van Raaf voor deze avond. En Julie zegt: 'Ja, had dit al gehoord, want op het einde zingt ze dit nog eens.' Dus Raaf erin tot het einde?"

"Ik heb het ook gehoord, maar dacht dat al wel. De beste zangers blijven er meestal het langst in", merkt een fan op. "Op het einde van elke aflevering zingt de afvaller het nog eens, dus misschien valt Raaf vanavond af?"

"Julie zit deze avond niet in de jury. Dus ik denk dan ook eerder dat Raaf tot het einde blijft. Maar ja je weet het nooit zeker", zegt iemand. "Vorig jaar zongen ze ook eens opnieuw in de finale." Raaf lijkt dus alvast de eerste finalist.

Meer nieuws

Meer nieuws

.