VTM

Julie Van den Steen erg geraakt door Tine Embrechts: "Eerste en enige die dat tijdens 'The Masked Singer'-opnames deed"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Julie Van den Steen deelde in november hartbrekend nieuws. In de zomer van 2022 verloor de VTM-presentatrice haar ongeboren kindje.

Julie Van den Steen heeft nu erg moedige beslissing genomen. Ze gaat een podcast maken over verwachtingsverlies.  In de podcast deelt ze haar verhaal met lotgenoten. De eerste gast is Tine Embrechts, haar collega van 'The Masked Singer'.

"Toen ik mijn aankondiging in november over mijn verlies had gedeeld, zat ik middenin de opnames van 'The Masked Singer' en Tine was eigenlijk de eerste en enige die mij daar tijdens de opnames in persoon over heeft aangesproken", vertelt Julie op Qmusic.

Julie vond dat wel fijn. "Toen ik daar toekwam en niemand zei daar iets over, was ik heel hard aan het denken: ik heb misschien overdreven, ik heb het misschien gedramatiseerd. Maar dan zaten we samen in de make-up en Tine nam mijn arm vast en zei plots ook: 'Amai, heel moedig dat je dat gedaan hebt.'"

Tine begon spontaan haar verhaal te vertellen. Achttien jaar geleden, na de geboorte van haar oudste zoon, kreeg ze ook met zwangerschapsverlies te maken. "Ik voelde me direct ondersteund en niet alleen. En ik dacht: daar moet ik precies iets mee doen dan."