Julie en Jacques Vermeire onder vuur na 'De Vermeires': "Moet dat echt in de uitzending gezegd worden?"
COS
Julie en Jacques Vermeire onder vuur na 'De Vermeires': "Moet dat echt in de uitzending gezegd worden?"
Foto: VTM

Zaterdag was er de eerste aflevering van 'De Vermeires'. De afgelopen maanden lieten Jacques Vermeire en zijn gezin een cameraploeg van VTM toe in hun privéleven.

Julie Vermeire woont niet meer bij haar vader Jacques Vermeire, maar komt er nog wekelijks over de vloer. In 'De Vermeires' werd duidelijk dat er wel een paar dingen zijn waaraan Julie zich stoort in het huis van haar vader.

Zo wil Julie dat haar vader zich een nieuwe keuken aanschaft. "Die keuken valt bijna uiteen. Die staat hier al van voor ik geboren was", klonk het. Jacques wil er geen geld aan uitgeven. "Je hebt ervoor gewerkt. Je wil toch comfort?", reageert Julie.

Op sociale media wordt er scherp gereageerd op het fragment. "Echt de mening van een verwend nest, die keuken ziet er prima uit", klinkt het. "Weeral zo eentje die de realiteit verloren is door het 'in de schoot geworpen krijgen'-mentaliteit." En: "Waar moeit ze haar mee, zij woont er toch niet meer?"

"Ik verwacht nog een nieuwe keuken bij Jacques, VTM zal wel helpen", lezen we nog. "Geen paniek, VTM zal wel over de brug komen", zegt nog een kijker. "Het was een sollicitatie voor een gratis keuken... Welke firma zal deze schenken?" En: "Ze zullen wel één gesponsord krijgen, let erop."

"Slimme zet van hen. Donald staat al te springen om een gratis keuken te plaatsen in ruil voor gratis reclame", merkt iemand op. "Dovy Keukens zal er wel één gratis komen zetten. Alleen al voor de reclame." En: "Moet dat echt in die uitzending gezegd worden? Donald is al in z'n handjes aan het wrijven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.