Julia Boschman van K3 rekent op opmerkelijke wijze af met roddels over Metejoor
COS
Julia Boschman van K3 rekent op opmerkelijke wijze af met roddels over Metejoor
Foto: VTM

Vanavond is het de beurt aan Metejoor om door z'n collega's in de bloemetjes gezet te worden. 'Liefde Voor Muziek' draait dinsdag rond het repertoire van de Kempense zanger.

Terwijl Günther Neefs zijn tanden zet in de monsterhit '1 Op Een Miljoen' en Portland een cover maakt van 'Ze meent Het', gingen de meisjes van K3 en hun team aan de slag met 'Kijk Ons Nou', de hit van Snelle en Metejoor uit 2022.

In het nummer zingen de heren hoe ze de kroeg induiken, nadat het uit raakt tussen Metejoor en zijn vriendin. Dat werd recent nog werkelijkheid. Joris Van Rossem en vriendin gingen na meer dan vier jaar samen uit elkaar.

De meisjes van K3 hebben het perspectief van het nummer aangepast. "Hé vriendin, ik bel je op, eens even checken, is het waar", begint Marthe De Pillecyn. "Ach, girlfriend, hou toch op, hij was de moeite niet waard", vervolgt Julia Boschman

"Snelle is niet altijd beter, een Metejoor niet altijd heter", citeert Dag Allemaal Julia wat later in het nummer. Ze wijst ondeugend naar Metejoor. Het K3-team lijkt er goed over te hebben nagedacht om Julia die stukjes te laten zingen.

Julia lijkt immers voor eens en altijd af te rekenen met de roddels van afgelopen zomer (Julia en Metejoor werden door Nederlandse juicekanalen van een affaire beticht, red.) door er de draak mee te steken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.