Julia Boschman van K3 moet harde kritiek slikken na eerste aflevering 'Liefde Voor Muziek'
COS

Het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' is uit de startblokken geschoten. Het waren de meisjes van K3 die hun repertoire als eersten in een nieuw jasje te horen kregen.

Na alle K3-covers maakten Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn op hun beurt een cover van Dua Lipa's 'Levitating'. De reacties op 'Kinderhart' zijn erg positief. "Ik heb K3 nog nooit zo knap horen zingen, dit is wel zot goed gedaan", lezen we.

Toch moet één K3'tje het jammer genoeg ontgelden. "Zeer goed gedaan, alleen kan Julia niet aan de 2 andere zangeressen tippen", klinkt het. "​​​​​​Eigenlijk wel rot voor Julia dat ze vocaal zoveel minder is. Ligt niet aan ervaring. Hanne en Marthe waren bij hun auditie al beter dan Julia nu is."

"Leuk liedje! Maar daar hoor je wel duidelijk dat Julia niet aan de stemmen van Hanne en Marthe aan kan", stelt nog iemand vast. "Geen populaire mening, maar je hebt gelijk. Julia kan vocaal niet tippen aan de andere twee. Ze mist de warmte. Die krijg je niet van ervaring."

"Ga zo door, topper!"

Gelukkig mag Julia ook veel positieve feedback in ontvangst nemen. "Mooi gedaan dames! En Julia, wat ben jij gegroeid en je zult nog verder door groeien. Ga zo door, topper! Wat anderen ook zeggen je doet het onwijs goed en je hebt een mooi stemgeluid, past heel goed samen."

"Ze is een jaar K3. Ik vind persoonlijk dat ze veel vooruitgang geboekt heeft op een jaar tijd! De andere twee meiden zijn dan ook al 7 jaar K3! Laat ons nog maar eens praten als er 6 jaar voorbij is", stelt iemand voor. "Vind toch ook echt dat ze vooruit gaat. Laat ons binnen 5 jaar nog eens terugblikken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.