Blind Getrouwd Joren uit 'Blind Getrouwd' doet straffe onthulling: Verklapt hij huidige relatiestatus?
COS
Joren uit 'Blind Getrouwd' doet straffe onthulling: Verklapt hij huidige relatiestatus?
Foto: VTM

Joren Dumont trouwde begin juni met Lien Opdebeeck voor het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Of ze nu nog samen zijn, daar hebben we voorlopig nog het raden naar.

Joren Dumont en Lien Opdebeeck kenden een hobbelige start in 'Blind Getrouwd'. Zo was er in de aflevering van maandag nog een verrassend tafereel: Joren had aan het zwembad moeten slapen omdat hij buitengesloten was. 

Joren en Lien willen zich blijven inzetten om het huwelijk te doen slagen. Sommige kijkers vrezen echter dat het kalf al verdronken is. Zo leest Joren plots dat mensen een kamp kiezen. Dat vindt hij maar niks.

"Wij zijn geen kamp Lien of kamp Joren, wij zijn één en onze familie is één en onze vriendenkliek is één. Er is zelfs al een tweede koppel in mijn vriendenkring en haar vriendenkring ontstaan", zegt Joren bij HLN Showbits.

Dat er een koppel is ontstaan is best opvallend. Verklapt Joren zo dat alles goedkomt tussen hem en Lien? We komen het binnen enkele weken te weten in 'Blind Getrouwd, elke maandag op 20.35 uur op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.